Woolrich Zomerjas

Home  /  Woolrich Jassen  /  Woolrich Zomerjas

Woolrich Zomerjas

Woolrich Zomerjas dames

WOOLRICH ZOMERJASSEN DAMES

Fashionista’s, Mode-babes en Fashion Chicks! De Woolrich Zomerjas is nu verzamelt en daarnaast alle sales voor de Woolrich dames zomerjassen. Dus zoek jij een authentieke Woolrich zomerjas? Klik dan gerust!
Klik hier voor de dames zomerjassen!

Woolrich Zomerjas heren

WOOLRICH ZOMERJASSEN HEREN

Heren check snel de sicke sales op verschillende Woolrich zomerjassen. Woolrich-sale.nl verzamelt alle sales voor de Woolrich zomerjassen. Zoek jij een toffe Woolrich zomerjas schroom dan niet om ze te bekijken?
Klik hier voor de heren zomerjassen!

Woolrich Zomerjas

OVER PAOLO VENTURA

Paolo Ventura, Geboren in Milaan in 1968, leeft tussen New York en de Toscaanse stad van Anghiari. Zijn werken zijn tentoongesteld op MART in Rovereto, Museum of Art and Design in New York, Maison Européenne de la Photographie in Parijs, Museo Fortuny in Venetië, het Lowe Art Museum in Miami en de Fondazione Forma per la Fotografia in Milaan.

Woolrich Zomerjas zomer’16

Voor de Woolrich SS16 collectie heeft Paolo Ventura getracht een omgeving te creëren waar kleren en kunst elkaar kunnen aanvullen. Het resultaat is de SS16 campagne die hij omschrijft als de artistieke representatie van de elementen wind en regen, waar het product en haar karakteristieken het centrale thema zijn.

WOOLRICH SUMMER PARKA

De zoektoch naar nieuwe materialen, stoffen en behandel methoden waarbij de geschiedenis van het merk Woolrich het uitgangspunt is gebleven onderscheid de woolrich John Rich & Bros Lente/Zomer collectie voor 2016. Voor de eerste keer introduceert Woolrich John Rich & Bros een zomerse versie van de klassieke Arctic Parka, De Summer Parka, ontwikkeld in de City Fabric, een zachte waterdichte, ademende triple- layer stof. Deze zomerjas van Woolrich kopen? Dat kan bij meerdere webshops! Kijk snel welke betrouwbare webshops wij geselecteerd hebben voor u onze klant!

The Summer Parka handhaaft het ontwerp van de klassieke Arctic Parka: hetzelfde zak en capuchon -systeem en dezelfde iconische details. Comfortabel, maar toch bestendig, het is voor het eerst dat de iconische Arctic Parka live gaat in de zomer.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Loading...