Woolrich Parka Sale

Home  /  Woolrich Jassen  /  Woolrich Parka Sale

Woolrich Parka Sale

woolrich parka dames

WOOLRICH ARCTIC PARKA DAMES

Op zoek naar een Woolrich Parka Sale? Fashionista’s, Mode-babes en Fashion Chicks! Woolrich parka sale verzamelt alle sales voor de Woolrich parka dames jassen. Zoek jij een authentieke Woolrich damesjas?
Klik hier voor de dames arctic parkas

woolrich parka heren

WOOLRICH ARCTIC PARKA HEREN

Heren check snel de sicke sales op verschillende Woolrich Parka’s. Woolrich-sale.nl verzamelt alle sales voor de Woolrich parka jassen. Zoek jij een toffe Woolrich Parka?
Klik hier voor de heren arctic parkas

 

Woolrich parka sale

 

WOOLRICH PARKA SALE

In de jaren 70, tijdens de oliecrisis, besloot de USA om te profiteren van een gigantisch olieveld wat ontdekt was aan de noordelijke kust van Alaska. De enige manier om toegang te krijgen tot de olie was door een 1280km lange pijpleiding te bouwen van Prudhoe Bay naar de haven van Valdez, ten zuidoosten van Anchorage. In totaal werkte 70.000 mensen aan de pijpleidingen, gespecialiseerde bouwtechnieken werden uitgevonden om de natuurlijke hindernissen en het barre klimaat te overwinnen.

 

Werken tussen 70 en 84 uur per week, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en lonen, plus topkwaliteit eten gecompenseerd voor de zware omstandigheden en de maand-lange isolatie, die de arbeiders moesten accepteren. Alleen de allerbeste apparatuur werd gereserveerd voor degenen die werkten aan de pijplijn. Dat was inclusief kleding!

 

Het was in 1972 dat Woolrich de Arctic parka introduceerde om duizenden werkers, die al maanden leefden ten Noorden van de poolcirkel te kleden. De Arctic parka is ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan, dit kledingstuk werd de onmisbare vacht om te beschermen tegen de wind, de regen, sneeuw en een gemiddelde temperatuur van 30° C onder nul.

 

De Arctic parka van Woolrich is inmiddels overal opgedoken in het straatbeeld, ongeacht het seizoen (For whatever the seasons is throwing at you). Mannen, vrouwen en kinderen wereldwijd, lopen in deze jas die gemaakt is om alles te weerstaan. In een halve eeuw, heeft de Arctic parka een aantal veranderingen ondergaan, dit om met de mode mee te gaan. Naast de Arctic parkas ongeëvenaarde kwaliteit, zijn het ook erg gewilde items.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...