Woolrich Echt of Nep?

Home  /  Blog  /  Woolrich Echt of Nep?

Woolrich Echt of Nep?

Bonnen

Als je een Woolwich online of offline koopt vraag dan altijd naar de labels, bonnen en kijk goed naar het product. Dit zijn de begin stappen om je product te verifiëren. Als de verkoper dit niet heeft altijd doorvragen voor meer bewijs.

Label

Door middel van research kan je de geschiedenis van de Woolrich’s Label ontwerp vinden. Door de vele namaak labels kan je door een authentieke label het verschil van de namaak labels zien. Kijk goed naar eventuele spellingsfouten en naar het design van de labels.

Materialen

Een echte Woolrich parka heeft vele betere materialen dan een namaak. Als je de kans krijgt om de materialen te voelen vergelijk ze dan met een Woolrich parka waarvan je weet dat die echt is. Namaak Woolrich jassen voelen meestal niet hetzelfde als de echte. Als je de materialen niet kan voelen vraag dan altijd om een gedetailleerde foto van de naai en weef structuur van de jas.

Knopen

De verschillende stijlen van de knopen zijn al terug te vinden in 1830. Deze zijn ook terug te vinden op de jassen. Woolwich kent ook rechthoekige knopen de naam van het merk staat er altijd op. De knopen zijn vaak zwart, maar het merk kent ook verschillende vormen en kleuren.

De prijs

De regel geldt als een Woolrich jas zo goedkoop is, dat het haast te mooi is om waar te zijn, is het vaak ook niet legit. Bij een “te mooie prijs” vraag even naar extra details van de jas om te kijken of de jas echt is.

Model

Als je research hebt gedaan kun je controleren dat die Woolrich jas een geldig, bestaand model is. Als je geen correlatie kan vinden, dan roept dat een aantal vraagtekens op. Als de verkoper geen modelnummer of naam kan geven moet dat duidelijk genoeg zijn.

Voering

Echte Woolrich jassen zijn vaak met dons gevoerd, waar een neppe vaak synthetische voering bevoegd. Een voering van dons betekent niet gelijk dat de jas echt is, maar een goedkope namaak heeft vaak geen donsvoering

Coating

De nieuwere modellen van Woolrich zijn meestal waterdicht. Als het mogelijk is controleer of de jassen waterdicht zijn. Als dit niet het geval is mij nieuwere modellen roept dit vraagtekens op.

Persoonlijke verkoop

Authentieke nieuwe Woolrich modellen worden natuurlijk niet op vlooien markten of op straat verkocht. Wordt een Woolrich zo aangeboden wees dan alert.

Woolrich Websites

Als een website de naam “Woolrich” in de Url heeft staan, en ze zijn een webshop, is vaak de webshop in kwestie niet betrouwbaar. Je blijft altijd nog de hobby sites en dergelijke hebben, maar de webshops met Woolrich in de naam, zijn niet stimulerend voor het merk Woolrich.

Hoe herken je een neppe Woolrich jas

One Comment so far:

  1. Mr WordPress zegt:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *